Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Chelseaja

Lampard prozvao igrače nakon poraza od Arsenala

lampard44

Nije bitno igrate li protiv Arsenala ili protiv neke druge premierligaške ekipe, onako ne smijete izaći na teren

Chelsea je jučer poražen s 3:1 od Arsenala koji je do ovog susreta bio na samo tri boda od zone ispadanja.

Susret je odmah po završetku na konferenciji za medije komentirao menadžer Chelseaja Frank Lampard.

“Nismo bili dovoljno dobri u prvom poluvremenu. U drugom smo bili bolji, ali zaostatak je bio prevelik da bismo nešto izvukli iz utakmice. Bili smo jako loši u osnovnim stvarima”, rekao je Lampard nakon utakmice.

Osvrnuo se Lampard i na svoje riječi u najavi utakmice kada je zazivao ozbiljan pristup, bez obzira na to što se Arsenal trenutno nalazi u krizi rezultata.

“Ne bih rekao da su moje riječi doprle do igrača. Nije bitno igrate li protiv Arsenala ili protiv neke druge premierligaške ekipe, onako ne smijete izaći na teren. Ne znam što je uzrok tome, ali rekao bih da nije stvar samo neozbiljnosti. Poruka prije utakmice bila je jasna, morali smo napadati, ali nismo”, rekao je Lampard pa dodao:

“Werner? Vidjet ćemo što ćemo s njim. Sigurno je da će slaba realizacija uvijek biti nešto po čemu će se suditi napadače. Mogao sam napraviti više zamjena, ali imao sam osjećaj da sam dovoljno napravio. Timo nam nije dao dovoljno s loptom ni bez nje. Za nešto od toga mu treba i vremena. Stalno govorim isto jer on sada igra u bitno drugačijoj ligi, treba mu vremena. Razgovarat ću s njim i vidjeti kako se osjeća.”