Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kenny Sansom

Legenda Arsenala bori se za život, napio se pa je teško pretučen (FOTO)

Kenny-Sansom-pictured-with-a-bottle-of-rose-sleeping-rough-in-BromleyEXCLUSIVE-PICTUREPIC-JOHN

Prije četiri godine Kenny Sansom je rekao kako se osjeća beznadnim. Nekad je zarađivao 1200 funti sedmično a sad posuđuje novac od prijatelja. Teško je pao i ozlijedio glavu u tučnjavi

Legenda Arsenala Kenny Sansom bori se za život nakon što je navodno pretučen u pijanoj tučnjavi, prenosi Sun.

Bivši engleski reprezentativac koji otprije ima problema s alkoholom navodno je pao i teško ozlijedio svoju glavu u toj tučnjavi, a kako prenose drugi engleski mediji, Sansom nije bio ni u mogućnosti odgovoriti policajcima na pitanje.

– Kenny je trenutno bolestan u bolnici. Liječnici dobro vode brigu o njemu i on nema korona virus – napisano je na njegovom Twitter profilu od strane članova njegove porodice.

Sansom je i inače imao problema sa zdravljem koji potječu od njegovog alkoholizma s kojim se bori od prestanka nogometne karijere još u devedesetima. U jednom trenutku života Sansom je i završio kao beskućnik, a bolovao je i od depresije.

Prije četiri godine rekao je kako se osjeća beznadnim. Nekad je zarađivao 1200 funti sedmično a sad posuđuje novac od prijatelja. Nakon što je fotografisan kako spava na klupi u parku, bivši suigrači pomogli su mu, a bivši napadač ‘topnika’ Niall Quinn 2017. platio mu je i odlazak u kliniku za odvikavanje.

Ali čini se da se Sansom vratio starim navikama.