Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legenda ostaje: Terry produžio ugovor sa Chelseajem

John Terry, Chelsea

Chelsea je obezbijedio značajno “pojačanje” za narednu sezonu, kapiten ostaje!

Kao što smo već pisali ranije, John Terry je dobio nov jednogodišnji produžetak saradnje od strane Chelseaja.

Danas je i ozvaničeno, 35-godišnji kapiten “Plavaca” je prihvatio nov ugovor i sa zadovoljstvom će i u narednoj sezoni predvoditi svoj tim sa trakom oko leve ruke!

Terry je odbio ogromnu svotu novca iz Kine da bi ostao u voljenom klubu, u kom je proveo cijelu karijeru, izuzev šestomjesečne pozajmice, tokom 2000. godine, kada je nastupao za Nottingham Forest. On je u tim sa “Stamford Bridgea” došao jo kao 15-godišnjak i istakao je da je veoma srećan što mu je klub ponudio produžetak saradnje.

“Prezadovoljan sam i očekujem da se borimo za titulu naredne sezone, kada će kormilo preuzeti nov menadžer. Takođe, specijalnu zahvalnicu dugujem navijačima, zbog njihove bezrezervne podrške. Za mene su oni najbolji na svijetu”, rekao je Terry.

Njegova sedmiča plata će biti 80 hiljada eura, a više neće biti siguran, standardan član u prvih jedanaest. Stameni štoper će tako ući u 22.godinu u dresu londonskog kluba.

On je do sada osvojio četiri titule Premier lige, četiri FA Kupa, tri Liga Kupa, po jednu Ligu prvaka i Ligu Evrope u dosadašnjoj karijeri u dresu “Plavaca”.