Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Turski stručnjak

Legendarni Fatih Terim pobijedio koronavirus: “Nije nimalo bilo lako”

terim

Kao što vam je poznato već mjesec se borim protiv ovog virusa. Vjerujete da nije bio nimalo lagan zadatak. Stoga, ovom prilikom s vama želim podijeliti vijest da je nakon dugog procesa liječenja moj test na koronavirus danas prvi put bio negativan, poručio je Terim

Turski fudbalski stručnjak i trener turskog prvoligaša Galatasaraya Fatih Terim uspješno se oporavio od zaraze koronavirusom, javlja Andaolu Agency (AA).

Terim se oglasio putem prenosa uživo na društvenim mrežama. Na samom početku svoje poruke izrazio je saučešće svim porodicama umrlih od koronavirusa, a onima koji još vode borbu s virusom želje za brz oporavak.

“Kao što vam je poznato već mjesec se borim protiv ovog virusa. Vjerujete da nije bio nimalo lagan zadatak. Stoga, ovom prilikom s vama želim podijeliti vijest da je nakon dugog procesa liječenja moj test na koronavirus danas prvi put bio negativan”, poručio je Terim.

Još jednom je pozvao sve građane na odgovorno ponašanje i maksimalno poštivanje mjera izrečenih radi sprečavanja širenja koronavirusa.

Popularnom turskom treneru, nekadašnjem selektoru reprezentacije Turske, poznatom i po nadimku “imperator”, 24. marta je potvrđen koronavirus.