Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Giggs opet u problemima

Legendarni igrač Manchester Uniteda uhapšen nakon što je pretukao djevojku

giggs (1)

Giggs je ovog utorka trebao održati konferenciju za medije na kojoj je kao selektor Walesa trebao objaviti popis igrača za tri utakmice koje ih čekaju u novembru

Legenda Manchester Uniteda i današnji selektor reprezentacije Walesa Ryan Giggs uhapšen je zbog napada na svoju djevojku.

Pišu to svi engleski mediji objavljujući detalje. U nedjelju navečer oko 22:05 policija Manchestera, gdje Giggs živi sa svojom djevojkom, dobila je poziv na intervenciju zbog uznemiravanja na kućnom broju gdje Giggs živi.
Kad su došli, uhapsili su 47-godišnjeg Velšanina, odveli ga u postaju i nakon uplaćene kaucije pustili na slobodu.

Policija je u svojoj službenoj izjavi navela da je žena u 30-im godinama zadobila lakše ozljede, ali joj nije bila potrebna liječnička pomoć.

Giggs je ovog utorka trebao održati konferenciju za medije na kojoj je kao selektor Walesa trebao objaviti popis igrača za tri utakmice koje ih čekaju u novembru, prijateljski ogled sa Sjedinjenim Američkim Državama te dvoboje protiv Irske i Finske u Ligi nacija. Sada je ta presica otkazana i očekuje se da će iz Velškog nogometnog saveza samo poslati obavijest medijima.

Varao suprugu s bratovom ženom

Inače, i bez ovog napada Giggsov privatni život bio je kontraverzan. Čovjek je godinama varao suprugu sa suprugom – vlastitog brata.

Poslije te šokantne spoznaje supruga i djeca su ga napustili, a i brat ga je prekrižio za sva vremena.