Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Robbie Fowler

Legendarni napadač Liverpoola našao prvi trenerski angažman

fowler-rebro_1

Bivši golgeter Leedsa, Manchester Cityja i Liverpoola Fowler potpisao je prvi profesionalni ugovor i postao šef stručnog štaba tima iz Brisbanea koji nastupa u elitnoj australskoj A Ligi

Bivši engleski fudbalski as Robbie Fowler trenersku karijeru počeo je u australskom timu Brisbane Roar, javlja Anadolu Agency (AA).
Bivši golgeter Leedsa, Manchester Cityja i Liverpoola Fowler potpisao je prvi profesionalni ugovor i postao šef stručnog štaba tima iz Brisbanea koji nastupa u elitnoj australskoj A Ligi.
Uprava kluba iz Brisbanea potvrdila je da je 44-godišnji Fowler potpisao dvogodišnji ugovor.
Fowler je u poznim danima igračke karijere nastupao na Tajlandu i tokom 2012. godine bio igrač i trener tima Muangthong Uniteda, ali Brisbane će mu biti prvi tim koji vodi kao šef sa klupe.
—————————————————————————————————————-
Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.