Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legendarni trofej UEFA Champions League sutra i prekosutra u Bihaću

liga prvaka trofej

U okviru Turneje trofeja UEFA Champions League u Bosni i Hercegovini, koju predstavlja UniCredit, legendarni trofej stiže u Bihać u petak, 14.10. i subotu, 15.10.

Trofej će sutra, 14.10.2016. od 10.00 do 19.00 sati biti izložen za fotografisanje u tržnom centru Adna-Commerc, Nositelja hrvatskog trolista.

Naredni dan, u subotu, 15.10., Bišćani će od 13.00 do 20.00 sati na Gradskom trgu imati mogućnost da osjete nogometnu euforiju prestižnog natjecanja UEFA Champions League. Svi zainteresirani imat će priliku da posjete izložbu i slikaju se sa legendarnim trofejem.

Kamion, koji je specijalno napravljen za Turneju trofeja UEFA Champions League, pretvorit će se u izložbeni prostor veličine 200 kvadratnih metara.

liga prvaka trofej

Multimedijalna izložba u improviziranom izložbenom prostoru omogućit će nogometnim/fudbalskim fanovima da uživo vide suvenire sa najvažnijih utakmica, te da testiraju svoje nogometno/fudbalsko znanje, učestvujući u različitim igricama i na taj način osvoje brojne poklone.

Radi lakšeg pristupa izložbi preporučuje se besplatna prijava za brzi prolaz preko https://www.ucltrophytour.com/ba#fastpass.