Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Napad stao

Liverpool postao tek treći šampion sa ovakvim crnim nizom

astonvilla-liverpool

U posljednje tri utakmice Liverpool je odigrao 0:0 kod Newcastlea, izgubio 1:0 u Southamptonu i sad ponovno odigrao bez golova protiv Uniteda

Liverpool je jučer kod kuće odigrao 0:0 s Manchester Unitedom i tako nastavio niz od 68 premierligaških domaćih utakmica bez poraza, ali je pao na četvrto mjesto tabele, prekinuo drugi rekord i nastavio jedan negativni.

Prvi put nakon 42 utakmice Liverpool je ostao bez gola u domaćoj utakmici, ali ovo mu je već treća utakmica bez gola u nizu i četvrti uzastopni susret bez pobjede.

U posljednje tri utakmice Liverpool je odigrao 0:0 kod Newcastlea, izgubio 1:0 u Southamptonu i sad ponovno odigrao bez golova protiv Uniteda. Redsima se od marta 2005. nije dogodilo da tri utakmice u nizu ne postignu pogodak, a samo dva prvaka u historiji Premier lige imala su takav niz – Arsenal 1998./99. i Leicester 2016./17.

Nakon 18 utakmica Liverpool je četvrti s 34 boda, tri manje od vodećeg Manchester Uniteda i jednim od Manchester Cityja i Leicestera, s tim da Građani imaju utakmicu manje.