Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Liga prvaka

Liverpool pred meč sezone dobija najbolje moguće “pojačanje”

liverpool

Liverpoolu je potrebna pobjeda od 1:0, ili od dva gola razlike kako bi se sigurno našli među najboljim ekipama Lige prvaka

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je otkrio da će za meč protiv Napolija dobiti veliko “pojačanje”, jer se vraća jedan od najboljih fudbalera engleskog kluba Sadio Mane, piše britanski Metro.

Nakon što je propustio mečeve protiv Burnleya i Bournemoutha, Mane će vjerovatno nastupiti u dosad najvažnijoj utakmici svog tima ove sezone – protiv Napolija za prolazak dalje u Ligi prvaka.

Liverpoolu je potrebna pobjeda od 1:0, ili od dva gola razlike kako bi se sigurno našli među najboljim ekipama Lige prvaka.

Ipak, neće to biti jednostavno jer im na Anfield dolazi italijanski tim koji igra u sjajnoj formi.

Prva utakmica ove dvije ekipe, iako se očekivala golijada, završila je 1:0 u korist Napolija, a do tri boda su došli u samom finišu meča.

Iako su obje ekipe napadačke, ulog je jednostavno prevelik, pa bi i večeras mogla biti utakmica sa malo golova. MOZZART na manje od 3 gola nudi fantastičnu KVOTU 2.41!

Ako vjerujete u pobjedu Liverpoola, MOZZART je ponudio KVOTU 1.70.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!