Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

muke po ademu

Ljajić pred otkazom u Bešiktašu, opija se jer mu je djevojku oteo saigrač iz Srbije

Ofanzivni veznjak koji je prije deset godina bio jedan od najvećih talenata u Srbiji te bivši igrač Fiorentine, Rome, Intera i Torina, ove sezone je odigrao samo šest utakmica za Bešiktaš

Adem Ljajić (29), reprezentativac Srbije i igrač Bešiktaša, prema pisanju turskih medija je pred otkazom u tamošnjem velikanu jer pad u depresiju zbog prekida s djevojkom “liječi” opijanjem i stalnim izlascima.

Ofanzivni veznjak koji je prije deset godina bio jedan od najvećih talenata u Srbiji te bivši igrač Fiorentine, Rome, Intera i Torina, ove sezone je odigrao samo šest utakmica za Bešiktaš.

Razlog je ozljeda mišića, ali prisilnu pauzu Ljajić koristi za prekomjerno alkoholiziranje i tulumarenje. Klub ga je upozorio da mora prestati s tim, ali on se oglušio na upozorenja. Hurriyet piše da je trener Sergen Yalcın zatražio od vrha kluba da potjera Ljajića.

Turski mediji pišu da je Ljajić u depresiji jer nikako ne može preboljeti što ga je nakon tri godine veze manekenka Sofija Milošević napustila zbog Luke Jovića, Ljajićevog suigrača u reprezentaciji Srbije.

Iako su od toga prošle dvije i pol godine, Ljajić je i dalje neutješan, posebno otkako je njegova bivša dobila dijete u vezi s Jovićem. Sofija Milošević živi s Jovićem u Madridu.

Međutim, kada dođu u Beograd, oni su u stanu koji je manekenki za vrijeme veze kupio Ljajić. On je bio toliko zaljubljen u Sofiju Milošević da je zbog nje prekinuo vezu s djevojkom s kojom ima dijete. Sada Jović, Miloševićka i njihovo dijete često borave u stanu koji je platio Ljajić.

Zbog svega navedenog Ljajić ne može podnijeti sreću koju njegova bivša i njegov suigrač iz reprezentacije pokazuju na društvenim mrežama.

Ljajiću je sol na ranu utrljalo što se prije dva mjeseca, prilikom intoniranja himni pred utakmicu Srbije i Mađarske, morao grliti s Jovićem.