Fudbal

italija

Ljekari koji brinu o Siniši Mihajloviću oglasili se o njegovom stanju

10/09/2019

Mihajlović je završio prvu fazu liječenja leukemije 28. augusta i pojavio se na klupi Bologne u prve dvije utakmice nove sezone na otvaranju Serije A protiv Verone i SPAL-a

Bolnica u kojoj Siniša Mihajlović prolazi drugu fazu liječenja leukemije objavila je danas da je zdravstveno stanje trenera Bologne veoma dobro, prenosi Anadolu Agency (AA).

Mihajlović je završio prvu fazu liječenja leukemije 28. augusta i pojavio se na klupi Bologne u prve dvije utakmice nove sezone na otvaranju Serije A protiv Verone i SPAL-a.

Srbijanski trener je u ponedjeljak ponovo primljen u polikliniku Sant’Orsola-Malpighi u Bologni kako bi počeo drugu fazu liječenja.

“Kliničko stanje pacijenta je veoma dobro. Testovi izvršeni prije nego što je Mihajlović prvi put pušten iz bolnice pokazali su zadovoljavajuće rezultate nakon prvog ciklusa hemoterapije“, saopštili su iz bolnice.

Očekuje se da će zbog liječenja 50-godišnji Mihajlović propustiti utakmicu trećeg kola Serije A u kojoj će Bologna u nedjelju gostovati Breši.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.