Fudbal

Belgijski fudbaler

Lukaku: Lijepo mi je u Interu

03/06/2021

Zbog finansijskih problema, čelnici intera odlučili su da prodaju nekoliko igrača, što je dovelo i do razlaza sa trenerom Antoniom Conteom koji je napustio klub

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da ostaje u Interu, iako je bilo najava da bi trener novog šampiona Evrope Chelsija, Tomas Tuchel, silno želio da ga dovede na Stamford Bridge.

“Ostajem. Lijepo mi je u Interu”, rekao je Lukaku za belgijsku televiziju VTM i tako otklonio sve dileme.

Snažni napadač dao je ogroman doprinos tituli šampiona Italije koju je Inter osvojio poslije 11 godina, s obzirom da je sa 24 gola i 11 asistencija proglašen za MVP-ija Serije A.

Zbog finansijskih problema, čelnici intera odlučili su da prodaju nekoliko igrača, što je dovelo i do razlaza sa trenerom Antoniom Conteom koji je napustio klub.

Lukaku nije na njihov transfer listi, a belgijski reprezentativac je priznao da je već imao kontakte sa Simoneom Inzaghijem koji će gotovo izvjesno preuzeti mjesto šefa struke Intera po isteku ugovora u Laciju ovog mjeseca.

“Već sam razgovarao sa čovjekom koji će biti naš novi trener. Možda to ne bi trebalo još da otkrivam… ali to je bio veoma pozitivan razgovor. Izazov će biti osvojiti skudeto ponovo”, zaključio je Lukaku koji sa Interom ima ugovor do 2024. godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.