Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Borca

Maksimović nakon debakla u Belfastu: Ovo je sramota

MARKO MAKSIMOVIC

“Stvarno nemam komentar na ovo…Ovo je stvarno bilo sramno danas, možda i ima nekih razloga, nekih stvari koje moramo da riješimo definitivno”, kazao je trener Banjalučana

Poker golova primio je Borac od Linfilda (4:0) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu i ukoliko se ne desi neko čudo u revanšu, već je eliminisan iz evropskog takmičenja.

Banjalučki Borac je prošao kao bos po trnju u Belfastu, piše Mondo.

Vidno utučeni Maksimović je na stadionu Linfilda bio malo je reći razočaran, ali je i otkrio da neke stvari u ekipi i ne štimaju baš najbolje.
Nije precizirao na šta je mislio, rekavši da se o tim stvarima mora pričati, ali unutar kluba.

“Stvarno nemam komentar na ovo…Ovo je stvarno bilo sramno danas, možda i ima nekih razloga, nekih stvari koje moramo da riješimo definitivno. A stvarno ovo komentarisati je suvišno. Neke dobre stvari koje smo ranije rješavali dobro i pozitivno, ovo je jedan gorak momenat definitivno. Vidjećemo, ‘ajde da prespavamo pa će se vidjeti. Ali, onako, utisak je sramota, što se tiče rezultata, ali kažem vam ima tu nekih stvari o kojima se mora pričati, a to je unutar kuće”,rekao je Maksimović.