nakon derbija

Mamić: Nesmotrenost Gojaka nas je dodatno oslabila

Gojak crveni (1)

Utakmicu je prokomentarisao trener Dinama Zoran Mamić, koji se dotakao i crvenog kartona koji je zaradio reprezentativac BiH Amer Gojak

Splitski Hajduk je s 3:2 slavio sinoć u derbiju protiv Dinama na Maksimiru u utakmici 34. kola Hrvatske nogometne lige i tako došao na bod od četvrte pozicije na tablici.

Dinamo je nastavio svoj niz loših igara nakon pauze zbog korona virusa.

Utakmicu je prokomentarisao trener Dinama Zoran Mamić, koji se dotakao i crvenog kartona koji je zaradio reprezentativac BiH Amer Gojak.

“Utakmica je bila kvalitetna, ali naravno da nismo sretni s porazom. Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi. Osim prvih 20 minuta u kojima smo bili bolji, Hajduk je imao kontrolu. Nesmotrenošću Gojaka smo se dodatno oslabili i igrali s igračem manje pola utakmice, moramo reći i da nismo u fizički optimalnom stanju. Hajduk je imao prednost koju je iskoristio i zabio tri gola”, rekao je Mamić i dodao:

“Hajduk je danas stvarno igrao dobro, sjajno su nas napadali po bokovima, širili su nas i tu su nas dobili. Još jednom čestitke njima, a nama ostaje da naučimo iz ovoga da se ne živi od prošlosti. Stalno treba raditi i ponavljati, brzo se zaboravi ono što je bilo.”