Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mancini: Sarri je rasist, homofob i nije mu mjesto u nogometu

3000

Trener Intera Roberto Mancini nakon pobjede 2:0 svog tima u četvrtfinalu Italijanskog kupa protiv Napolija nije imao nimalo lijepe riječi za kolegu na klupi domaćina Maurizija Sarrija.

Dvojac se sukobio nakon drugog gola nerazzurra zbog čega je Mancini isključen.

“Sarri je rasist, homofob i ljudima poput njega nije mjesto u nogometu. Krenuo sam pitati četvrtog suca zašto pet minuta sudijske nadoknade, on me nazvao pederom. Bio bih ponosan da sam to ako bi me on smatrao čovjekom”, rekao je Mancini pa nastavio:

“Ne želim o igri. Čovjek od 60 godina koji se ponaša ovako je sramota. Možemo raspravljati, ali ovo je sramotno. Kasnije se ispričao, ali želim da se srami zbog toga što je rekao. U Engleskoj netko poput njega više ne bi mogao biti na klupi.”

“Bio sam nervozan, ali takve stvari se događaju na kraju utakmice. To se može dogoditi, ali bolje da se ne dogodi. Izvinio sam se Manciniju, ali on nije prihvatio. Ne sjećam se što sam tačno rekao, ali bilo je krivo. Jednom sam čuo puno gore stvari za vrijeme utakmice. Ispričavam se homoseksualcima, ako sam upotrijebio krive riječi”, rekao je Sarri.