Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

španski mediji

Marca izbrisala vijest, Ronaldo nije svoje hotele pretvorio u bolnice

ronaldo

Portugal zasad nije tako jako pogođen koronavirusom kao Italija, pa je Ronaldo odlučio u samoizolaciji ostati na rodnoj Madeiri

Kao i većina svjetskih i domaćih medija, i Fokus je jutros prenio vijest s ugledne španske Marce, prema kojoj je Cristiano Ronaldo svoja dva luksuzna hotela u Portugalu prenamijenio u bolnice za liječenje oboljelih od koronavirusa te odlučio pokriti sve troškove, uključujući i plaće liječnika i bolničkog osoblja.

Nažalost, ispostavilo se da je vijest lažna, a Marca ju je nedavno obrisala i s portala i s društvenih mreža.

To je dovoljno jasan znak da vijest nije bila točna, kao i činjenica da se na tu temu još nije oglasio ni Ronaldo ni nitko iz njegova klana.

Sve što se zna u vezi Ronaldovog angažovanja u vezi koronavirusa je njegova nedavna objava putem Instagrama.

“Svijet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju svih nas. Danas vam ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto svime što se dešava i što utječe na cijeli svijet. Vrlo je važno da pratite savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktualnom situacijom”, napisao je Ronaldo na svom Instagramu i dodao:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

“Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj saigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote.”