Luka Jović

Marca: Najveći Messijev rival za Zlatnu kopačku je bijeljinski Falcao

Jović, koji je rođen u Bijeljini, će danas u 18:30 moći pokazati sav svoj talenat protiv bavarskog giganta

Modrić nije jedini Luka koji završava 2018. godinu na sjajan način, tako Marca počinje priču o 21-godišnjem napadaču Eintrachta iz Frankfurta, Luki Joviću.

Jović, koji je rođen u Bijeljini, će danas u 18:30 moći pokazati sav svoj talenat protiv bavarskog giganta, koji vodi upravo čovjek koji mu je prethodne sezone dao priliku da zablista, Niko Kovač.

Međutim, tek ove sezone je Jović došao na svoje, jer nakon 16 odigranih mečeva dijeli prvu poziciju na listi strijelaca Bundeslige sa Pacom Alcacerom sa 12 postignutih golova.

“Trebao mi je neko poput Kovača, razbudio me i sav svoj uspjeh dugujem njemu”, kazao je srbijanski reprezentativac.

I Kovač za njega ima samo riječi hvale, a kaže kako će ako ovako nastavi biti jedan od najkompletnijih napadača Europe.

Srbijanski Falcao, kako ga je direktor Crvene zvezde nazvao, za beogradski klub je postigao prvi gol sa 16 godina, a njegov put do Benfike išao je preko Apollona. Kaže da mu je u to vrijeme falilo discipline koju danas itekako posjeduje.

Navodno su za njegove usluge zainteresovani giganti poput Barcelone, Liverpoola kao i današnjeg protivnika Bayern Minhena.

Ipak, zasad Luka kaže kako želi ostati u Frankfurtu.

Iako je Frankfurt prošle sezone iznenadio Bayern i uzeo im kup “pred nosom”, posljednji put su ih u ligi na svom terenu porazili 2010. godine. Ako mislite da bi to predvođeni “srbijanskim Falcaom” mogli ponoviti, MOZZART nudi KVOTU 6.25 na pobjedu domaćina.

Bavarski gigant se u posljednje vrijeme zahuktava, a sigurno da će se htjeti osvetiti prošlogodišnjem suparniku iz finala kupa, a MOZZART na pobjedu Bayerna nudi KVOTU 1.50.

Uzevši u obzir činjenicu da su oba tima u odličnoj napadačkoj formi, golova ne bi trebalo manjkati, pa je KVOTA 1.75 koju MOZZART nudi da oba tima daju gol i 3+ golova možda i najbolji izbor.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!