Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Marca: PSG zna da Neymar želi otići

psg

Realu naklonjeni mediji Marca i As praktički svakog dana objave novost po pitanju potencijalnog transfera Neymara iz PSG-a na Santiago Bernabeu.

“Plan koji su skovali Neymar, njegov otac i Real Madrid o dolasku igrača na Santiago Bernabeu na početku nove sezone ušao je u odlučujuću fazu i u PSG-u su postali svjesni njegove želje za odlaskom. Kao što su se bojali, Neymar ne želi nastaviti u PSG-u iako ima ugovor do 2022. godine”, piša Marca u tekstu ‘PSG zna da Neymar želi otići’.

U tekstu se navodi kako je Neymar zatražio razgovor s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem prije nekoliko dana kako bi zatražio transfer.

Navodno je Neymar u lošim odnosima s PSG-ovim napadačem Edinsonom Cavanijem i to je također jedna stvar koja govori u prilog potencijalnom odlasku.

U Realu su svjesni da će za Neymarov dolazak morati platiti između 260 i 300 miliona eura, a svjesni su i da bi dolazak Brazilca značio i povećanje plaće za najveću zvijezdu kluba Cristiana Ronalda kako bi “sve strane bile zadovoljene”.

Marca u tekstu zaključuje kako u Realu jednostavno ne žele više čekati i da im je dovođenje Neymara primarni cilj već ovoga ljeta.