Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potez novog predsjednika

Mario Stanić dobio otkaz u Hajduku

stanic

Hajduku ove sezone nikako ne ide u HNL-u. Bijeli su ispali iz Evrope od Galatasaraya, no u toj utakmici su odlično odigrali

Legendarni hrvatski nogometaš Mario Stanić dobio je otkaz u Hajduku.

“Mario Stanić od danas više nije savjetnik predsjednika Uprave HNK Hajduk za sportsku politiku i više neće obavljati nikakvu funkciju u Klubu. Gospodinu Staniću želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri”, objavio je Hajduk u kratkom priopćenju.

Hajduku ove sezone nikako ne ide u HNL-u. Bijeli su ispali iz Evrope od Galatasaraya, no u toj utakmici su odlično odigrali. Činilo se da će Hajduk tako i nastaviti, no za ekipu koju s klupe vodi Hari Vukas uslijedila su čak tri poraza zaredom od Gorice, Šibenika i Istre.

Bijeli drže tek šesto mjesto sa deset bodova iz osam utakmica.

“Znam ga otprije, odličan je. Imali smo iste stavove, to je ugodan čovjek. Ali isto bih volio poslušati da mi objasni kako je struka dopustila da smo peti, a ne drugi. Neko je platio glavom i dopustio da je peti. Volio bih da mi objasni u ovih koji dana logiku odlazaka i dolazaka. Čime su se vodili i kako to misle raditi dalje. Nisam se čuo s njim, obavit ću razgovor s njim da vidim kako to vide. Ono što je sigurno, savjetnik mi ne treba”, rekao je Lukša Jakobušić o Staniću.