Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Marko Grujić potpisao za Liverpool

Marko Grujić

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić (19) potpisao je petogodišnji ugovor sa engleskim Liverpoolom, odakle će se vratiti u beogradski klub na pozajmicu do kraja ove sezone, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je prenose britanski mediji Grujić je sa klubom sa “Anfielda” potpisao petogodišnji ugovor vrijedan sedam miliona eura.

“Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam postao član Liverpoola. Ne mogu dočekati debi na Aenfieldu i početak rada u Melwoodu”, izjavio je Grujić nakon potpisivanja ugovora.

U prvom intervjuu za zvanični sajt “crvenih” istakao je da se za ovaj korak odlučio jer želi napredovati u karijeri i izrazio uvjerenje da je Liverpool pravo mjesto za to.

“Želja mi je da igram pred najbučnijim navijačima u Evropi, na Anfieldu. Dopada mi se atmosfera i na drugim stadionima ovde. Volim da igram pod pritiskom, jer tad dajem najbolje”, izjavio je mladi vezista.

Marko Grujić je dijete Crvene zvezde, a za prvi tim je debitovao u maju 2013. godine sa svega 17 godina. Do sada je za “crveno-bijele” odigrao 31 utakmicu i postigao pet golova. U junu ove godine je sa omladinskom (U20) reprezentacijom Srbije stigao do naslova svjetskog šampiona.