Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

serija a

Martinez u sudačkoj nadoknadi Meazzu bacio u ekstazu

martinez

Napoli je, nakon isključenja Koulibalyja u 81. minuti, stvorio stopostotnu šansu u 90. minuti, no kazna za promašenu priliku uslijedila je dvije minute poslije

U derbiju 19. kola Serie A Inter je golom Lautara Martineza u 91. minuti pobijedio Napoli 1:0 i tako na neki način napravio i veliku uslugu lideru Juventusu koji je danas kiksao kod Atalante odigravši 2:2.

Pobjedom je milanski klub smanjio razliku za drugoplasiranim Napolijem na pet bodova, no najviše je u borbi za naslov profitirao aktuelni prvak iz Torina koji je povećao prednost na prvom mjestu za bod.

Bila je to uistinu siromašna utakmica gdje smo tek u posljednjim minutama vidjeli najveća uzbuđenja.

Napoli je, nakon isključenja Koulibalyja u 81. minuti, stvorio stopostotnu šansu u 90. minuti, no kazna za promašenu priliku uslijedila je dvije minute poslije.

Pogodio je argentinski džoker s klupe, Martinez.

U 95. minuti drugi crveni karton na utakmici dodijeljen je Napolijevom napadaču Lorenzu Insigneu zbog nesportskog ponašanja.

Sudac Paolo Mazzoleni kojeg je uoči utakmice javno prozvao Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis, ponovno im je stao na žulj, i nema sumnje da će prozivki biti još.