samo juve

Mauro i Wanda čelnike Intera dovode do ludila

mauro wanda

Italijanski Sky javio je danas kako je Napoli ovog popodneva ponudio Interu čak 65 miliona eura u kešu za Maura Icardija

Gazzetta dello Sport javlja kako je “problematični” Mauro Icardi definitivno odbio sve ponude, među njima i one Napolija i Monaca, te da je kazao kako je Juventus jedini klub zbog kojeg bi napustio Inter ovog ljeta.

Italijanski Sky javio je danas kako je Napoli ovog popodneva ponudio Interu čak 65 miliona eura u kešu za Maura Icardija.

No, Argentinac, prema istom izvoru, nije bio oduševljen činjenicom da bi trebao preseliti u Napulj, iako je svjestan da ga je Conte otpisao.

Inter silno želi da se riješi Icardija, no on je danas zatražio broj sedam na dresu i planira da ostane u Milanu.

Objavio je zanimljivu fotografiju iz Milana, iz staklenog nebodera, u kojem po svemu sudeće planira da živi.

Nakon njegove poruke da “stiže novi dom”, njegova ljepša polovina i menadžerica Wanda Icardi odgovorila sa “ljubavnim smajlićem”.

Inter je, podsjećamo, doveo napadača Romela Lukakua. Italijani su Manchester Unitedu za belgijskog napadača platili oko 65 miliona eura, a u igri je još 13 kroz razne bonuse.

– Htio sam u Inter jer to nije klub za svakoga. Ovdje sam jer želim da Nerazzuri opet pobjeđuju – rekao je Lukaku koji je za Manchester u 96 nastupa zabio 42 gola.

Podsjećamo, Italijani, Francuzi, Španci i Nijemci smiju dogovarati ulazne transfere do 2. septembra.