Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sjajni francuz

Mbappe postavio uslov za dolazak u Real Madrid

mbappe

U Madridu sjajnog mladog napadača vide kao kamen temeljac oko kojeg će se graditi ekipu za duže razdoblje

Kylian Mbappe već se dulje vrijeme spominje kao najveća želja Real Madrida i mnogi su sigurni da će u nadolazećem prijelaznom roku španski velikan najviše truda, snage i novca uložiti kako bi realizirao taj posao.

U Madridu sjajnog mladog napadača vide kao kamen temeljac oko kojeg će se graditi ekipu za duže razdoblje, a brza reakcija je nužna prije nego što produlji ugovor s Paris Saint-Germainom. Pitanje je samo šta će onda biti s Edenom Hazardom.

Prije godinu i pol je doveden belgijski reprezentativac na Santiago Bernabeu u transferu iz Chelseaja koji je iznosio 100 miliona eura, a mogao bi rasti i iznad 140 miliona uz bonuse. Ozljede su unazadile karijeru nekoć najboljeg igrača engleske Premier lige pa je tako u aktualnoj sezoni na tek osam ligaških utakmica za klub.

Još je veći problem za njega taj što Mbappe inzistira na tome da pokriva poziciju lijevog krila, što će čuti i u Realu kad krenu s njim u službene pregovore. Na istoj poziciji voli igrati i Hazard, no malo će se njega pitati u trenucima kad će trebati izaći u susret novoj klupskoj zvijezdi. To nužno ne znači i Hazardov odlazak iz kluba, ali moglo bi uvjetovati rast njegova nezadovoljstva.