Fudbal

Fali Ramadani

Veliki skandal: Menadžer Miralema Pjanića dio organizovanog kriminala!?

23/02/2020

Finansijska policija je objavila svoja istraživanja i kako stoji u tekstu, Ramadani će morati uskoro da se pojavi u Madridu kako bi dao zvaničnu izjavu na sudu

Poznati nogometni menadžer Fali Ramadani dio je istrage o pranju novca, pišu španski mediji. Sud na Mallorci pokrenuo je istragu o organiziranom kriminalu, tačnije o pranju novca i jedan od osumnjičenih u cijeloj istrazi je i Ramadani, prenosi B92.

Finansijska policija je objavila svoja istraživanja i kako stoji u tekstu, Ramadani će morati uskoro da se pojavi u Madridu kako bi dao zvaničnu izjavu na sudu.

Majorca Daily Bulletin prenosi da menadžer iz Albanije ima petu najvredniju menadžersku agenciju u svijetu sporta. Sjedište agencije je u Berlinu. Isti izvor navodi da su u njegovu raskošnu vilu u Mallorci prije nekoliko dana upale policijske snage koje su pretražile ovaj objekt.

Ramadani nije jedini osumnjičeni u čitavoj priči, navodi se da se razgovara sa mnogim poznatim ličnostima poput biznismena, investitora, agenata i bivših fudbalera.

Ramadani je agent mnogih poznatih igrača, među kojima su i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić, ali i Luka Jović, Adem Ljajić, Filip Kostić, Luka Milivojević…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.