Fudbal

Liga Evrope

Meridian časti sa ukupno 100 KM bonusa!

01/10/2020

Za “bordo” tim ovo je utakmica sezone

Šampion Bosne i Hercegovine, ekipa Sarajeva će u četvrtak dočekati Seltik u okviru plej-ofa Lige Evrope. Za “bordo” tim ovo je utakmica sezone i prilika da prvi put u svojoj istoriji zaigraju u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Otkad se promijenio format kvalifikacija 2009. godine, ovo je treći put da Sarajevo stiže do plej-ofa Lige Evrope, a prethodno su bili eliminisani od Kluža i Borusije Menhengladbah.

Povodom toga, sportska kladionica Meridian organizuje giveaway u kojem časti sa 100 KM bonusa.

Pet osoba koje zaprate Facebook stranicu MeridianSportBH portala i pogode tačan rezultat utakmice Sarajevo-Seltik, ući će u konkurenciju za osvajanje 20 KM bonusa (+5 KM ako shareuju FB objavu).

One osobe koje ne ispune oba uslova (prognoza rezultata i praćenje FB stranice) neće ući u konkurenciju za bonus.

Ukoliko više od pet osoba pogodi tačan rezultat i zaprati stranicu @meridiansportbh, putem aplikacije namepicker.net, izvućićemo pet srećnih dobitnika, a imena će biti objavljenja na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice Sarajevo-Seltik. Bonusi će srećnim dobitnicima biti uplaćeni dan kasnije.

Svakako, nemojte propustiti odličnu ponudu u sportskoj kladionici Meridian za sve utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.