Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ajax - Tottenham:

Meridian ima opasno dobru ponudu za polufinalni meč Lige šampiona

ajax

Ajaxovu bajku i sezonu iz snova pokušat će da pokvari Tottenham

Fudbaleri Ajaxa dočekuju ekipu Tottenhama u revanš meču polufinala Lige šampiona. Prvi meč je završen 1:0 u korist “Kopljanika”.

Fudbaleri Ajaxa stilom igre i zalaganjem na terenu „kupili” su veliki broj navijača širom svijeta. „Kopljanici” su redom izbacivali favorizovane rivale poput Reala i Juventusa, da bi u prvom meču polufinala savladali Tottenham u Londonu sa 1:0.
Ipak, dvomeč Liverpoola i Barcelone jedan je od mnogih, a ujedno i najsvježiji pokazatelj da unaprijed dobijene utakmice i prolaza nakon prvog susreta u Ligi šampiona nema, pa će Ajax morati da ponovi dobre partije iz prethodnih mečeva, kako bi prošao u finale.

Ajaxovu bajku i sezonu iz snova pokušat će da pokvari Tottenham. Tim iz Londona nije blistao u prvom meču, ali se nada da će uspjeti da zada glavobolje Ajaxu u revanšu. “Spursi” još uvijek imaju velikih kadrovskih problema.
Kane je još ranije završio sezonu, a pod znakom pitanja su i Winks, Sanhez, Vertonghen. Dobra vijest za engleski tim je da se u sastav vraća Son, koji je prvi meč polufinala propustio zbog kartona. Pobjednik ovog polufinala će se u Madridu sastati sa ekipom Liverpoola, koja je nakon velikog preokreta eliminisala Barselonu, ukupnim rezultatom 4:3.

Za jedan tako važan meč, Meridian je pripremio top ponudu, a ukoliko želite odigrati malo neobičnije igre, spreman je i specijal. Ako neko od igrača Ajaxa postigne gol glavom na meču unovčićete kvotu 5,50, a ako odigrate na Tottenham, dobijate kvotu 4,50.
Možete se kladiti i na dva vezana gola na meču, vrijeme 1. žutog kartona na meču, vrijeme 1. kornera na meču i još mnogo toga. Cjelokupnu ponudu možete pogledati na OVOM LINKU.

U Meridianu se možete opkladiti i na svog favorita, odnosno ko ide dalje u finale Lige šampiona. Naravno, spremna je bogata ponuda i na strijelce iz koje izdvajamo Tadića, Sona, De Jonga, Mouru, tu je i fenomenalan specijal duel Tadić – Son .