Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spektakl u najavi

Meridianbet ponuda iz snova: James ruši “plavce”, Mount ima odgovor

mason mount (1)

Ole Gunnar Solskjaer ne može da računa na nekoliko zvijezda, ali pojedinci bi mogli da iskoriste priliku da zablistaju

U posljednjoj utakmici 26. kola Premier lige nismo mogli da poželimo bolji duel: snage će odmjeriti Chelsea i Manchester United.

Derbi dva nepredvidiva kluba, od kojih je United za nijansu nepredvidiviji. Meridianbet kvote kažu da je domaćin favorit, po kvoti 1.90. Pobjeda Uniteda plaća se sjajnih 4.30.

Ipak, Chelsea nije slavio od novembra 2017. protiv “crvenih đavola”, gdje god da se igralo. Domaći u ovaj susret ulaze s tri prave golijade u nizu, gosti bez primljenog gola na isto toliko utakmica.

Teško da im “plavci” neće zatresti mrežu kod kuće, a vjerujemo se da će i oni njima, pa se čini da je golijada neizbježna. Kvota na GG4+ u Meridianbet kladionicama je vrlo dobrih 3.40.

Tim Franka Lamparda ove sezone uvijek ima ponekog igrača koji se istakne, ali na nekolicinu uvijek može da se računa da će ili asistirati ili pogoditi mrežu. Jedan od njih je Mason Mount.
Da će as “plavaca” dati gol u oba poluvremena, kvota u Meridianu je čak 18.

Ko može da uzvrati? Ole Gunnar Solskjaer ne može da računa na nekoliko zvijezda, ali pojedinci bi mogli da iskoriste priliku da zablistaju. Među njima i talentovani Daniel James.

Ako supertalentovani igrač “đavola” ostvari učinak od gola i asistencije u Londonu, a ta igra se nađe na vašem tiketu, možete je naplatiti po fantastičnoj kvoti 25.

U Meridianbet specijalu, pored ovih, možete pronaći još mnogo sjajnih igara.

“Stamford Bridge” mjesto je okršaja velikana, vrijeme je 20.45 sati, a šta nama ostaje? Da odigramo tiket u Meridianbet kladionici i uživamo u ostrvskom spektaklu!