Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavni Argentinac

Messi se emotivnom porukom oprostio od Suareza i napao upravu kluba

messi suarez

Luis je jedan od najvećih igrača u istoriji kluba koji je napravio velike stvari i za klub i individualno

Lionel Messi se danas emotivnim pismom na Instagramu oprostio od Luisa Suareza koji ide u Atletico Madrid, a na početku svog pisma nije zaboravio brutalno napasti upravu kluba.

”Zaslužili ste otkaz zbog svega što predstavljate. Luis je jedan od najvećih igrača u istoriji kluba koji je napravio velike stvari i za klub i individualno. Nije zaslužio da ga ovako otjerate. Ipak, istina je ta da me u Barceloni više ništa ne iznenađuje”, napisao je Argentinac, a onda se obratio prijatelju Suarezu:

”Ulazeći danas u svlačionicu očekivao sam uobičajenu svakodnevicu, ali ostao sam iznenađen. Neizmjerno teško će biti ne viđati te dan za danom, kako na treninzima tako i na terenu. Silno ćeš nam nedostajati. Zajedno u ekipi smo proveli mnogo godina, bili na nebrojeno zajedničkih večera i upoznali mnoge ljude. Mnogo stvari smo proživjeli koje nikada neću zaboraviti. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još teže suočiti se s tobom na suprotnim stranama. Zaslužio si oproštaj koji nalikuje legendi kluba. Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno. Vidimo se uskoro, prijatelju.”