Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog izmjene

Messi se naljutio kao nikada do sada, Pochettinu nije htio pružiti ruku

messi2

Messi nije ni završio susret, Pochettino ga je izvadio u 76. minuti utakmice kako bi na teren poslao Achrafa Hakimija, a to se Argentincu nikako nije svidjelo

PSG je u 6. kolu francuske Ligue 1 s 2:1 pobijedio Lyon i došao do šeste pobjede kojom je sačuvao stopostotni učinak. Pogotke su zabili Lucas Paqueta za Lyon te Neymar i Mauro Icardi za PSG

Ponovo su, baš kao i protiv Club Bruggea u Ligi prvaka, utakmicu od prve minute počeli Lionel Messi, Neymar i Kylian Mbappe, ali oni nisu uspjeli slomiti Lyon. Pogodak za pobjedu pao je u 94. minuti, a zabio ga je Mauro Icardi, koji je ušao kao džoker s klupe.

Messi nije ni završio susret, Pochettino ga je izvadio u 76. minuti utakmice kako bi na teren poslao Achrafa Hakimija, a to se Argentincu nikako nije svidjelo.

Bivši igrač Barcelone gestama je negodovao prilikom izlaska s terena, a onda je uz sve to odbio dati ruku Pochettinu koji ga je čekao pred klupom kao i sve igrače.

Messiju se vjerojatno nije svidjelo što ga se mijenja, na to nije navikao u Barceloni, a za pretpostaviti je da mu se nije svidjelo ni to što je Neymar pucao kazneni udarac deset minuta ranije.