Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

aguerova priča

Messi se vraća kući?!

luka modric lionel messi pixsell

Kaže da mu je Messi svoje planove o povratku kući otkrio u privatnom razgovoru

Lionelu Messiju ugovor s PSG-om istječe na kraju sezone, pa ćemo se do njegove odluke o ostanku ili odlasku vjerovatno načitati glasina o njegovoj budućnosti. Povratak u Barcelonu? Američki MLS? Bliski istok? Odlazak kući u Argentinu? Ovu posljednju pokrenuo je njegov vrlo bliski prijatelj i nekadašnji suigrač Sergio Aguero.

“Ozbiljno razmatra mogućnost igranja za Newell's”, rekao je bivši napadač o Messijevu mogućem povratku u klub iz rodnog Rosarija, kojem je pristupio s osam godina, a otišao u Barcelonu s 13.

Kaže da mu je Messi svoje planove o povratku kući otkrio u privatnom razgovoru.

Messi bi u junu mogao nastupiti na oproštajnoj utakmici Maxija Rodrigueza, još jednog bivšeg argentinskog reprezentativca rodom iz Rosarija, koji je karijeru 1999. započeo i 2021. završio u Newell's Old Boysu. Tada bi klub navodno trebao dovršiti pregovore i privoliti najboljeg nogometaša svijeta da se vrati kući.

Ipak, Maxi Rodriguez pokušava stišati euforiju pa je poručio da Aguera ipak ne treba shvaćati previše ozbiljno.

“Kun je Kun, uvijek je vragolast i ne zna šutjeti. Vidjet ćemo, teško je o tome govoriti jer će se zakotrljati svakakve glasine, nećemo se zalijetati”, rekao je Rodriguez.