Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

barca na mukama

Messijevu igru “opisali” klipom iz kafane, Valverde se totalno pogubio

valverde messi

Twitter je sinoć bio preplavljen komentarima o Messiju, a jedini koji je od Argentinca bio izložen većoj kritici i ismijavanju je trener Barce Ernesto Valverde

“Barcelona je zanimljiv slučaj zato što imaju istoriju briljantne kolektivne igre, i naravno oni imaju Messija. Igrača koji donosi prevagu. Čini se da oni sada igraju tako da čekuju da Messi nešto napravi.”

Izjavio je to Arsene Wenger, komentarišući utakmicu Barcelone i Slavie iz Praga u okvoru četvrtog kola Ligre prvaka, koja je završila bez pobjednika, 0:0. Barcelona nije uspjela zabiti Slaviji kod kuće, i tako je prekinula seriju od 45 utakmica kod kuće u kojima je zabila barem jedan gol.

Messi je u toj utakmici davao sve od sebe, no nije to bilo dovoljno. Nesporno je da u argentinskom geniju ima još fudbalske čarolije i silne želje, no to nekada nije dovoljno. Sinoć su ga mnogi optužili i za sebičnost, jer je u jednom trenutku, nakon fantastičnog prodora sa svoje polovine terene, imao mogućnost asistirati Griezmanu, ali to nije učinio.

Odlučio je sam zvršiti akciju, i pogodio stativu.

Nije mali broj onih koji su osuli paljbu po Messiju zbog tog poteza.

Twitter je sinoć bio preplavljen komentarima o Messiju, a jedini koji je od Argentinca bio izložen većoj kritici i ismijavanju je trener Barce Ernesto Valverde. Navijači Barce su ujedinjeni u jednom – Valverde mora otići što prije. Barcelona je ove sezone izgubila tri od 15 odigranih utakmica. Još tri završile su bez pobjednika, a slavila je ukupno devet puta.

Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.