Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Copa America

Messiju prijeti dvogodišnja suspenzija

messi-medel

Kako su naveli evropski mediji, Messi bi zbog komentara mogao da dobije dvogodišnju suspenziju od CONMEBOL-a

Lionel Messi, argentinski fudbaler, mogao bi da bude suspendovan na dvije godine.

Južnoamerička fudblaska asocijacija (CONMEBOL) planira da uzme stvari u svoje ruke povodom javnih kritika koje je dobila od Messija.

Messi je, posle poraza od Brazila u polufinalu Copa Americe, opleo po CONMEBOL-u, a zatim i odbio da dođe na ceremoniju dodjele medalja “jer ne želi da bude dio korupcije”.

“Copa je namještena da je Brazil osvoji. Nadam se da sudije i VAR neće uticati na finale i da će Peru imati šansu, ali sumnjam”, rekao je Messi poslije pobjede Argentine nad Čileom u meču za treće mjesto.

Brazil jeste pobijedio Peru, rezultatom 3:1, i osvojio Copa Americu, ali na tom meču nije imao naklonost sudija.

Kako su naveli evropski mediji, Messi bi zbog komentara mogao da dobije dvogodišnju suspenziju od CONMEBOL-a, čija pravila zabranjuju igračima da vrijeđanju njihove članove i dovode njihov integritet u pitanje.

Ukoliko se Južnoamerička fudbalska asocijacija odluči na ovakav potez, Messi će propustiti ne samo južnoameričke kvalifikacije za Mundijal u Kataru 2022, već i Copa Americu 2020. u Argentini i Kolumbiji.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.