Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milan nastavlja da luta: Montella se vraća na klupu?

montella

Velikan italijanskog i evropskog fudbala AC Milan nastavlja da luta ove sezone, nakon što su klub prošlog ljeta preuzeli investitori iz Kine.

Prema navodima italijanskih medija, rukovodstvo Milana svega mjesec dana nakon što su otpustili Vincenca Montellu s pozicije trenera razmišljaju o tome da ga vrate na klupu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Montellu je na klupi “rossonera” naslijedio Gennaro Gattuso, nekadašnji fudbaler Milana. No, Gattusu ne ide najbolje. Vodio je Milan u šest utakmica i upisao je svega dvije pobjede, od čega jednu u Kupu Italije, tri poraza i jedan remi.

U Seriji A “rossoneri” predvođeni Gattusom osvojili su svega četiri boda i prema tvrdnjama medija u dvije utakmice preostale utakmice do Nove godine biće pod velikim pritiskom. Milan prvo u srijedu očekuje duel s gradskim rivalom Interom u četvrtfinalu Kupa Italije, a tri dana kasnije prvenstveni kod Fiorentine u gostima.

Ukoliko Milan ne ostvari dobre rezultate Gattuso bi mogao dobiti otkaz, a kao njegovu zamjenu mediji vide Montellu koji je i dalje pod ugovorom s Milanom.