Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milan pokazao snagu protiv Bayerna, PSG razbio Real

ac milan

Međunarodni Kup prvaka u fudbalu, revijalno takmičenje nekih od najuspešnijih klubova današnjice, uzima zamah.

Uz pobjedu Chelseaja nad Liverpoolom od 1:0, minule noći odigrana su još dva susreta: Real – PSG 1:3 i Bayern – Milan 3:3, penalima 3:5.

Na ovom meču Zindein Zidan je u drugih 45 minuta pružio šansu Yanezu, Fernandezu, Diazu, Tajeru, Febasu, Hakimiju, Odegaardu, Asensiju, Carvajalu, Lienhartu i Llorenteu, ali oni nisu uspjeli da nadmudre PSG čija je startna postava bila Trapp – Aurier, Silva, Kimpembe, Kurzawa – Callegari, Rabiot – Lucas, Pastore, Ikone – Cavani.

U nastavku su ušli i igrači poput Di Marije, Ben Arfe ali i dvostrukog strijelca Meuniera koji je zamijenio Silvu već u 11. minutu.

https://www.youtube.com/watch?v=3YHIbHMVh0Q

Susret Bayerna i Milana podsjetio je, po uzbuđenjima, na neke prave takmičarske.

Niang je u 23. minutu doveo “rossonere” u vodstvo, no do kraja poluvremena Ribery, u 29. i Alaba u 38. minutu, preokrenuli su rezultat. Milan je uzvratio u nastavku: Bertolacci je u 49. minutu poravnao na 2:2, rezervista Kučka u 61. vratio prednost italijanskom timu, pa je tek gol Francka Riberyja iz penala u 90. minutu odveo timove do konačne odluke putem jedanaesteraca.

https://www.youtube.com/watch?v=AaXPiYc5mn0

Za Milan su bila precizna sva petorica izvođača, Honda, Matri, Kučka, Romangoli i Bonaventura, a kod Bavaraca je, poslije pogodaka Lahma, Alabe i Bernata, tragičar bio Rafinha čiji je kiks rival iskoristio za trijumf.