Čeka ga suspenzija

Milan sudio na utakmici “pijan kao crna zemlja” (VIDEO)

sudija

Šefar je od početka dvoboja vidljivo teturao, a gotovo svaki puta kada bi pokušao potrčati, pao bi kao kruška i nosom zaorao teren

Milan Šefar, češki sudac koji je u nedjelju služio kao pomoćnik na juniorskoj utakmici između Berouna i Slanýja, toliko se napio da je doslovno jedva uz pomoć organizatora napustio travnjak.

Šefar je od početka dvoboja vidljivo teturao, a gotovo svaki puta kada bi pokušao potrčati, pao bi kao kruška i nosom zaorao teren. Gledatelje su njegova “posrnuća” vrhunski nasmijavala, ali čelnici tamošnje sudačke organizacije u incidentu nisu pronašli ama baš nikakvu duhovitu notu.

Štoviše, predsjednik organizacije Pavel Mareš kazao je da Šefara više ne može zamisliti kao djelitelja nogometne pravde, a sudačka će komisija konačnu odluku o suspenziji donijeti narednih dana.

Lokalni listovi pišu da je Šefar uspio do kraja odraditi provo poluvrijeme, ali da je po odlasku na odmor ostao u svlačionici. Video otkriva i to da ga je glavni sudac u više navrata molio da se povuče, ali da Šefar za tu opciju nije htio ni čuti.