Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

fk borac

Milan Vušurović: Evropa ne bi trebala da nam pobjegne

New Project – 2021-12-06T101836.292

Ekipa je jučer poslije zajedničkog ručka otišla na odmor, a prozivka za nastavak sezone zakazana je za 10. januar

Krilni fudbaler Borca Milan Vušurović, koji je sa dva gola bio najzaslužniji za pobjedu nad Slobodom (3:1), smatra da treće mjesto na kraju polusezone i plasman u četvrtfinale Kupa BiH mogu da zadovolje sve u klubu, iako se objektivno očekivalo više.

Crnogorac je duelu protiv Tuzlaka zatresao mrežu Semira Bukvića u 46. i 72. minutu i tako stigao do pet pogodaka u jesenjem dijelu sezone, čime je postao drugi strijelac svoje ekipe.

“Iza nas je veoma turbulentna jesen i kada se sve sabere i oduzme, moramo biti zadovoljni. Odmah na startu smo nesrećno eliminisani iz Evrope od Kluža pogotkom u 117. minutu i tako smo postali prva žrtva promjene pravila “gola u gostima”. To je sigurno bio razlog za nešto lošiji ulazak u prvenstvo i može se reći da smo se već tada oprostili od titule. Ipak uspjeli smo kasnije da se konsolidujemo i da uhvatimo priključak sa vrhom tabele”, rekao je Vušurović za Glas Srpske.

Vjeruje da će proljeće biti dosta uspješnije.

“Evropa ne bi trebala da nam pobjegne, a manje je bitno da li će to biti kroz prvenstvo ili kao pobjednik Kupa BiH. Zrinjski je previše daleko, najjači su ove sezone, ali drugo mjesto je itekako dostižno“, dodao je Vušurović.

Ekipa je jučer poslije zajedničkog ručka otišla na odmor, a prozivka za nastavak sezone zakazana je za 10. januar.