Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milićević: Do tri boda na ispunjenoj Grbavici

Danijel Milicevic

Do duela reprezentacija Bosne i Hercegovine i Belgije u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ostale su još dvije sedmice. Danijel Milićević, koji igra upravo u Belgiji, kaže da pobjeda Zmajeva u narednoj utakmici nije nemoguća misija.

– Nema sumnje, biće teško protiv Belgije koja spada među najbolje reprezentacije u Evropi i svijetu. Ipak, nadamo se da će Grbavica biti puna i da ćemo imati veliku podršku navijača, koja može da nam pomogne da dođemo do tri boda. Svjesni smo činjenice da su nam protiv Belgije kod kuće i Estonije u gostima potrebne dvije pobede, kako bismo ušli u baraž i vjerujem da uz veliku borbu, podršku s tribina i malo sreće možemo do trijumfa, a zatim i protiv Estonaca, izjavio je Milićević za Blic.

Upitan da prokomentariše ko je od Belgijskih reprezentativaca najopasniji, Milićević je odgovorio: “Eden Hazard, Kevin de Bruyne i Romelu Lukaku su svakako najzvučnija imena i dobro su nam poznati njihovi kvaliteti”.

– Naravno, Belgija ima još pojedinaca, ali oni igraju kao kolektiv odlično, pa će to biti najveći izazov za nas. Belgijanci će sigurno dati sve od sebe za pozitivan rezultat, a na nama je da im to ne dozvolimo, dodao je.