Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U posušju optimistični

Milin: Široki je jako kvalitetna i dobro organizirana ekipa

l_616ed24e5f7fe102677228e45c18ddb0

Golman Posušja Luka Kukić kazao je kako vjeruje da njegova ekipa, uz pomoć navijača, može ostvariti dobar rezultat na Pecari

U 11. kolu m:tel Premijer lige BiH u nedjelju se na Pecari sastaju NK Široki Brijeg i HŠK Posušje.

– Očekuje nas jedna jako teška utakmica, jer je Široki jako kvalitetna i dobro organizirana momčad. Imaju jako dobre pojedince, brze bočne igrače, krilne napadače i sredinu u kojoj je jedan lucidan igrač Bože Vukoja. Sigurno je da su sve utakmice u ovoj ligi teške i moramo paziti na puno detalja kako bismo se iz Širokog vratili s pozitivnim rezultatom – kazao je trener Posušja Ferdo Milin na konferenciji za novinare.

Dodao je da je liga nepredvidiva i da se uvijek mogu dogoditi iznenađenja.

– Kada očekujemo da će se neki klub odvojiti i pobjeći na neku značajnu bodovnu razliku, dogodi se iznenađenje i sve se promijeni. To je dobro za Premijer ligu i zbog toga mi kao momčad moramo ulaziti u svaku utakmicu maksimalno ozbiljno i motivirano – rekao je Milin.

Golman Posušja Luka Kukić kazao je kako vjeruje da njegova ekipa, uz pomoć navijača, može ostvariti dobar rezultat na Pecari.

– Široki Brijeg je jaka momčad i tradicionalno neugodan protivnik, pogotovo na svom terenu. Ali ja očekujem dobru podršku naših navijača. Široki je blizu, očekujem dosta naših navijača, a njihova podrška bi nam jako puno značila – rekao je vratar Posušja.

Kukić se osvrnuo na sve ono što se događa u Posušju proteklih nekoliko godina, izrazivši zadovoljstvo kako se klub razvija.

– Otišao sam iz kluba kao dijete i tada klub nije bio u dobrom stanju. Sada me veseli i naviru pozitivne emocije, jer su ljudi koji marljivo rade doveli klub na jednu zavidnu razinu. Za svaku pohvalu je što klub iz ovako malog mjesta ima priliku biti konkurentan – kazao je Kukić.

Utakmica Široki Brijeg – Posušje igra se u nedjelju od 19 sati, a sudi Mateo Musa iz Čitluka.