Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbija

Milojeviću se nije svidjela izjava Dudića

dudic milojevic
FOTO: Instagram / Facebook
Milojević i Dudić

To nije prvi put. Moja poruka je da povedu računa šta pričaju

Trener beogradske Crvene zvezde je na press konferenciji poslije derbija protiv Partizana prokomentirao nedavnu izjavu Feđe Dudića, trenera Radničkog 1923, koju je bh. stručnjak dao nakon poraza od upravo do Zvezde.

Dudić je tada, upitan da prokomentariše Crvenu zvezdu, rekao sljedeće:

“Uzeo bih jednu rečenicu od gospodina Zorana, da nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan da njegov tim pobjeđuje na način na koji pobjeđuje i time ću reći sve, bez obzira na to što je bilo 5:0”, rekao je Feđa Dudić tada.

U reakciji Milojevića koja je uslijedila nakon derbija protiv Partizana, mnogi su osjetili i prijetnju. Dudićev komentar nije mu se nimalo svidio.

“Sve razumijem, sve je dio fudbala. Mnogo mi smeta i mislim da je to jedna poruka. Ako se ponašaš, ne možeš da izađeš i uzimaš Zvezdu kao instituciju. Ima dosta ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje. Za mene nije pošteno, nije fer. Meni je zasmetalo. Ne može neko ko je sa strane, da radi, živi, prima platu. Ja sam bio na Kipru, sa APOEL-om nisam osvojio titulu, ali nikad nisam izašao i pričao o nečem nefudbalskom. Poštovao sam narod Kipra, njihovo prvenstvo. To nije prvi put. Moja poruka je da povedu računa šta pričaju. Nemojte da uzimate instituciju kao što je Zvezda, Partizan, Vojvodina. Radnički se bori za Evropu. Ući će zbog nekih bodova Zvezde, Partizana… Nije pošteno, tako ne mogu da se ponašaju. Kada odem u drugu zemlju, moram da se ponašam po pravilima. Takve izjave su kažnjive po fudbalskom savezu. Dobiće ovdje jedan lijep prijem kada bude došao. Mislim da je to neukusno. Da li mi je zasmetalo – jeste”, rekao je Vladan Milojević na press konferenciji.