Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Danijel Mićanović

Mladi reprezentativac Srbije pretukao advokata pred ženom i kćerkom

1673457_micanovic_ls

Nakon što su ga nekoliko puta udarili i srušili na pod, mladići su pobjegli, a pored advokata su ostale supruga i kćerka.

Srbiju je danas zatresao veliki skandal. Golman njihove mlade reprezentacije Danijel Mićanović i Goran Nikolić privedeni su u Novom Sadu zbog sumnje da su napali advokata Dragana Miljenovića.

Do gužve je došlo nakon sukoba u saobraćaju. 57-godišnji Miljenović je parkirao svoj automobil kada je pored njega stao Golf iz kojeg su izašla dva mladića. Počeli su vrijeđati Miljenovića i nazivati ga stokom, a onda su ga i fizički napali.

Nakon što su ga nekoliko puta udarili i srušili na pod, mladići su pobjegli, a pored advokata su ostale supruga i kćerka.

Danijel Mićanović se na Instagramu pohvalio svojim crvenim Golfom. 19-godišnjak je golman Rada koji je na posudbi u Zvezdari. Iz Rada su se oglasili povodom ovog incidenta.

“Danijel je veliki potencijal. Riječ je o izuzetno talentovanom golmanu koji revno obavlja sve zadatke u klubu. Nikada nije radio probleme, a na to što se događa izvan kluba mi ne možemo utjecati”, rekao je Kuriru glasnogovornik Rada Vladimir Mek Savić.