Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mašina za golove

Mnogi tvrde da njegovo vrijeme već prolazi? Ma, kakavi…

New Project (8)

Golom protiv Rome CR7 je prestigao svog najvećeg rivala kada su ligaški golovi u pitanju

Iako su mnogi pomislili da je vrijeme Cristiana Ronalda prošlo, nevjherovatno Porugalac na samom startu godine, demantuje sve kritičare.

U pobjedi Juventusa protiv Rome (2:1) Ronaldo je zabio gol za 2:0 (sa bijele tačke), čime se upisao u listu strijelaca protiv jedinog tima u Seriji A protiv kojeg mu to u posljednjih godinu i po dana otkako je stigao u Italiju nije pošlo za rukom.

Ronaldo je u 2020. odigrao dvije utakmice u dresu Rome i zabio četiri gola.

Golom protiv Rome CR7 je prestigao svog najvećeg rivala kada su ligaški golovi u pitanju. Leo Messi je do sada u karijeri zabio 432 ligaška gola, dok Ronaldo sada ima na svom kontu 433.

Od početka decembra Ronaldo je zabio devet golova Seriji A, niti jedan igrač u ligama petice nije u tom periodu postigao toliko golova. Portugalac je sinoć na Olimpicu zabio i u sedmoj utakmici u nizu.

Ove sezone već je na brojci od 27 golova u svim takmičenjima. Mašina za golove! I, da, Portugalac je osoba koju prati najviše ljudi na planeti na Instagramu, čak 197 miliona ljudi. Iza Portugalca je na drugom mjestu pjevačica Ariana Grande sa 171 milion fanova. Lionel Messi je tek na 7. mjestu sa 140 miliona fanova na Instagramu.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.