Modrić: Bili smo bolja ekipa veći dio utakmice

5b4b1bfedda4c86c348b4585

Tužan sam jer smo izgubili, ali i ponosan na sve što smo napravili u Rusiji, kazao je nakon poraza od Francuske (2-4) u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi kapiten hrvatske reprezentacije i najbolji igrač Svjetskog prvenstva Luka Modrić.

“Nije lako izgubiti, treba pričekati da se emocije smire. Bili smo bolja ekipa veći dio utakmice, ali su nas pokopali ti nesretni golovi. I eto – Francuzi slave, ali mi smo ponosni”, kazao je dobitnik Zlatne lopte.

“Na to priznanje sam jako ponosan i zahvalio bih se cijeloj ekipi jer bez njih ništa toga ne bi bilo. Zahvalio bih se i našima navijačima koji su nas nosili tokom cijelog prvenstva. Zbog njih mi je žao, nije lagan osjećaj doći tako blizu i izgubiti”, dodao je Modrić.

“Ostavili smo srce na terenu, ne može nam se ništa zamjeriti. Dali smo sve što smo imali. Nažalost, izgubili smo, ali smo napravili u Rusiji nešto što će se dugo, dugo pamtiti. Ne samo po rezultatu nego i zbog ponašanja igrača i naših navijača na ovom prvenstvu”, kazao je Šime Vrsaljko.