Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kapiten hrvatske reprezentacije

Modrić: Ovo je jedan od najgorih sudaca. Ne mogu vjerovati da je dosudio taj penal

KATAR 2022 – Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
13.12.2022., stadion Lusail, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, polufinale, Hrvatska - Argentina. Vedran Corluka, Ivica Olic, Luka Modric Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

“Ne volim pričati o sucima, ali ovaj (Daniele Orsato, op. a.) je jedan od najgorih”

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić u 81. minuti napustio je polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u kojoj je Argentina pobijedila Hrvatsku 3:0 te će u finalu igrati protiv boljeg iz utakmice Francuska – Maroko.

“Bili smo dobri, kontrolirali smo igru, a onda su došli korner, koji nam sudac nije dao, i kazneni udarac, koji po meni nije bio. To je sve promijenilo. Ne mogu vjerovati da je dosudio taj penal. Ali ne možemo to promijeniti, moramo se oporaviti i pokušati pobijediti u idućoj utakmici”, rekao je Modrić nakon utakmice, a prenosi argentinski medij Clarin, piše Index.

“Argentina je pošteno pobijedila, bila je bolja, zaslužila je, ali te se stvari moraju spomenuti, što inače ne radim. Ne volim pričati o sucima, ali ovaj (Daniele Orsato, op. a.) je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrome, katastrofa. Za mene to nije penal”, smatra Modrić, koji će sa suigračima u subotu igrati za treće mjesto protiv poraženog iz dvoboja Francuske i Maroka, koji polufinalnu utakmicu igraju danas u 20 sati.

Modrić utakmicu za bronzu ne vidi kao kaznu.

“Imali smo sjajno Svjetsko prvenstvo, a sada je u igri bronza, za što se moramo i pripremiti. I to je dobar uspjeh”, izjavio je Modrić, a argentinski medij ističe kako su mu svi navijači na stadionu Lusail prilikom izlaska pljeskali.