Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga prvaka

Modrić večeras ima priliku ispisati novu stranicu istorije madridskog Reala

modric (1)
Modrić i Benzema / FOTO: screenshot

Očekuje se da će Modrić večeras barem kao zamjena zaigrati protiv italijanskog prvaka

Hrvatska nogometna zvijezda Luka Modrić večeras ima priliku ispisati novu stranicu istorije madridskog Reala. Ako nastupi večeras na Giuseppe Meazzi u susretu prvog kola Lige prvaka protiv Intera, postat će drugi igrač u istoriji Reala koji je zaigrao u Ligi prvaka s 36 ili više godina.

Prije njega je to uspio samo Chendo, legendarni desni bek madridskog kluba, koji je u 16 godina za Real sakupio 363 nastupa i osvojio sve što se moglo osvojiti.

Očekuje se da će Modrić večeras barem kao zamjena zaigrati protiv italijanskog prvaka.

Modrić je prije tri dana odigrao sjajnu povratničku utakmicu Real Madrida na Santiago Bernabeuu. Hrvatski veznjak je igrao do 79. minute u pobjedi nad Celtom Vigo, nakon čega je dobio ovacije 20.000 okupljenih na tribinama i novi niz hvalospjeva španskih medija.

Njegovu izvedbu prokomentirao je i novinar BBC-ja Raj Chohan, koji se pita je li neki drugi veznjak u istoriji nogometa igrao tako dobro s navršenih 36 godina.

“Je li postojao neki veznjak koji je zadržao ovakav nivo igre sa svojih 36 godina? Modrić i dalje rješava utakmice, kao što je to napravio danas. Ludost”, napisao je Chohan nakon utakmice Reala i Celte.