Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šok na ostrvu

Mohamed Salah napušta Liverpool, a za sve je kriv Jurgen Klopp!?

salah klopp

Detalji njihovog razgovora nisu još uvijek poznati, ali on nije bio nimalo bezazlen, ako se ima u vidu da je Egipćanin već zatražio transfer sa Anfielda

Mohamed Salah bi na ljeto mogao da napusti Liverpool i to zbog nesuglasica sa trenerom Jurgenom Kloppom, javlja španski As.

Detalji njihovog razgovora nisu još uvijek poznati, ali on nije bio nimalo bezazlen, ako se ima u vidu da je Egipćanin već zatražio transfer sa Anfielda. Začuđujuće je da je nezadovoljstvo “Faraona” naraslo preko noći, a mnogi to povezuju i sa slabom formom u kojoj se u posljednje vrijeme nalazi napadač.

Nije podnio Salah službeni zahtjev za odlazak na ljeto jer su ga čelnici privremeno odgovorili od te ideje, ali su mu obećali da će doći do transfera ako i na ljeto bude nezadovoljan.

Španski As je zbog toga obnovio priču o interesovanju Real Madrida.

– Real je htio da ga dovede prošle godine, ali nije uspio. Ipak, ako cijena bude prava, Real bi mogao da se uključi u trku za Salaha – stajalo je u članku Španaca.

Ove sezone je Salah postigao 22 pogotka na 45 mečeva, a posljednji protiv Chelseaja bio je pravo remek-djelo.

Podsjetimo, Liverpool je minule noći prošao u polufinale Lige prvaka, a Salah je i u revanšu protiv Porta (1:4) bio strijelac jednog od golova za ekipu sa Anfielda.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.