Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konferencijska liga

Mourinho nakon uvjereljive pobjede Rome: Nisam zadovoljan

FILES-FBL-ITA-SERIEA-ROMA-MOURINHO

Ne mogu reći da smo igrali loše, ali nismo bili ni dobri, pogotovo ne da bismo zaslužili pobjedu 5:1

Roma je sinoć na startu Konferencijske lige pobijedila CSKA iz Sofije sa 5:1, što joj je šesta pobjeda u šest službenih utakmica od dolaska Josea Mourinha na klupu.

Bugari su iznenađujuće poveli u 10. minuti golom Irca Careyja, ali do poluvremena su Pellegrini i El Shaarawy preokrenuli. U nastavku je Pellegrini drugim golom povisio na 3:1, a nakon što je u 80. zbog drugog žutog kartona isključen Wildschut, Mancini i Abraham dodatno su uljepšali pobjedu.

“Nismo igrali dobro. Stvaramo pravu ekipu, ali nije mi se svidjelo kako smo danas igrali”, rekao je Jose Mourinho pa objasnio:

“Na trenutke smo bili dobri, formira se snažna ekipa, ali već smo razgovarali o tome da moramo još više biti ekipa kad upadnemo u teške trenutke. Ipak, uopće nisam zadovoljan izvedbom. Nismo igrali kvalitetno. Prije samo dva dana to smo trenirali, a bekovi nisu išli dovoljno naprijed, nije bilo dovoljno intenziteta i izgubili smo jako puno odbrambenih duela. Ne mogu reći da smo igrali loše, ali nismo bili ni dobri, pogotovo ne da bismo zaslužili pobjedu 5:1”, rekao je Portugalac.