Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mourinho svojim izjavama naljutio čelnike Uniteda

mourinho

Javna kritika nije dobrodošla, tačnije, igrači, ali i sam klub su zabrinuti zbog Mourinhovih izjava u medijima.

I one nisu usmjerene na svađu i prebacivanje pritiska na protivnika, što je radio u prošlosti, već javnu kritiku igrača.

Poslednji u nizu je bio Luke Shaw, prije njega su nešto slično doživeli Lingaard i Mkhitaryana.

“Svlačionica je užasnuta ovim manirom po kome Mouriho nije bio toliko poznat. Jedan od starijih igrača prenio je zabrinutost jer će ovo narušiti i odnose, ali i samopouzdanje fudbalera”, pišu mediji u Engleskoj.

Klub je na sličnom stanovištu.

Ferguson je takve stvari ostavljao za “fen” i svlačionicu, on se u novinama nije obračunavao sa fudbalerima i upravo je zbog toga imao simpatije igrača, sve je rješavao daleko od očiju javnosti.

Zbog toa su sada u Unitedu zabrinuti, Mourinhovi istupi štete ekipi, tačnije moglo bi da mu se desi što i u Chelseaju, da završi na suprotnoj strani.

Jasno, za takve prognoze je rano, United jeste izgubio tri utakmice, ali niko nije ni rekao da će biti lako. Ipak, ovo je opasnija stvar od poraza i sigurno je da će, ako se ovakvi istupi nastave, produbiti jaz između igrača i menadžera.

Naravno, to je vezano sa rezultatima, pobjedniku teško neko može da prigovori, pa će i to biti tolerisano, ako “Đavoli” vežu seriju pobjeda. U suprotnom, Mourinha neće spasti ni najfiniji maniri na svijetu…