Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lige petice

Mozzart kvote najveće na svijetu: Dvojka na Milan – 1,60, probajte da nađete negdje veću!

Osim trijumfa Rosonera u Đenovi, za danas poklon kvote i na pobjede Bajerna (1,45) protiv Volfzburga i Liona (1,40) protiv Bresta

Završena su evropska takmičenja za 2020. godinu. Nema Lige šampiona, ali ove srijede bogat program. Igraju se utakmice Liga petica. Mozzart je i za danas spremio poklon kvote. Probajte negdje da nađete veće!

ĐENOVA – MILAN, dvojka 1,60

Milan će narednih mjeseci pomno da prate navijači Crvene zvezde, jer je slavni klub sa San Sira rival kluba iz Ljutice Bogdana u šesnaestini finala Lige Evrope. Poslije godina stagniranja ove sezone su Rosoneri odlični, lideri su Serije A. I bez povrijeđenog Zlatana Ibrahimovića, zvijezde tima, Milan igra odlično. 

Šveđanin se vratio treninzima poslije tri meča pauze, ali neće biti u konkurenciji za meč u Đenovi. Domaćina i ove sezone očekuje grčevita borba za opstanak. Prošle sezone su se spasili u posljednjem kolu, a i u ovom prvenstvu na Apeninima su loši, imaju samo šest bodova koliko i posljednjeplasirani Krotone. 

Na prethodnih pet utakmica ova dva tima Milan ima četiri pobjede i poraz. U posljednjem meču ova dva klua početkom marta, Đenovljani su slavili na San Siru sa 2:1. Kvota na dvojku u Mozzartu je čak 1,60. Provjerite, ali nigdje nećete moći da nađete veću kvotu.

BAJERN – VOLFZBURG, kec 1,45

Zaribala je i bavarska mašina ove sezone u Bundesligi. Bajern nije tako ubjedljiv, ima tri remija u posljednja četiri kola, pa je izgubio čelnu pozicija koja sada pripada Bajeru iz Leverkuzena. Četa Hansija Flika želi da se vrati u pobjednički ritam, a večeras na Alijanc areni stiže neporaženi Volfzburg. 

Vukovi su, uz lidera iz Leverkuzena, jedina ekipa koja nije izgubila u šampionatu Njemačke. Bavarci su na pet mečeva ove sezone u Minhenu postigli čak 21 gol (više od četiri po meču), ali imaju dva vezane remija, sa Verderom (1:1) i RB Lajpcigom (3:3). Šampion Evrope je posljednjih pet utakmica dobio Volfzburg, a Vukovi na prethodna dva meča su primili čak osam golova u Bavarskoj, a nisu postigli nijedan. Kvota na keca u Mozzartu je čak 1,45. Nigdje nećete moći da nađete veću kvotu.

LION – BREST, kec 1,40

Lion se ne šali. Loše je prošlosezonski polufinalista Lige šampona krenuo, ali su Memfis Depaj i drugovi sve bolji. Prethodnog vikenda su pobijedili šampiona Francuske i vicešampiona Evrope Pari Sen Žermen na Parku prinčeva i probili se na diobu prvog mjesta sa Lilom. 

Lion je u seriji od pet pobjeda u Ligi 1, a nije poražen u šampionatu Francuske tri mjeseca. Posljednji put je poklekao 15. septembra u Monpeljeu (1:2). Brest je neočekivano dobar. Na sredini je tabele, a pobijedio je čak pet puta u prethodnih šest kola. Osam utakmica u nizu Lion nije poražen od Bresta. Nekadašnji šampion Francuske ima tri pobjede i pet remija protiv današnjeg rivala. Kvota na keca u Mozzartu je 1,40. Pravi poklon.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.