Fudbal

Madrid

Mračna strana finala Lige prvaka: Policija bez milosti prema navijačima Tottenhama

01/06/2019

"Smijali smo se i zabavljali. Bilo je sve u znaku Tottenhama i bilo je zabavno. Onda su u jednom trenutku dvojica policajaca došla i odjednom bum bum bum.."

U subotu u 21 sat na rasporedu je finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama. Najbitnija utakmica europskog nogometa održava se u Španjolskoj u Madridu na Wandi Metropolitano, stadionu Atletico Madrida.

Preko 100 hiljada engleskih navijača stiglo je u Madrid dan uoči velikog finala i iako nije bilo većih problema, u petak u večernjim satima dogodio se incident.

Kako piše Daily Mail, skupina od oko 50 navijača Tottenhama nalazila se u jednom madridskom restoranu kad je među njih ušla španjolska policija. Engleski medij navodi da navijači nisu pravili probleme i da je situacija bila mirna, ali u dobroj atmosferi.

Problem je nastao kada je jedan od navijača pio na ulici pa ga je policajac udario pendrekom.

Policija je, zatim, krenula češljati kroz prisutne navijače Tottenhama, a jedan od njih u rukama je držao osmogodišnje dijete, javlja dopisnik Daily Telegrapha.

Incident se dogodio u Cafe & Tapas restoranu u blizini glavnog madridskog trga Puerta del Sol.

– Smijali smo se i zabavljali. Bilo je sve u znaku Tottenhama i bilo je zabavno. Onda su u jednom trenutku dvojica policajaca došla i odjednom bum, bum, počeli su udarati po stolovima pendrecima – rekao je jedan navijač dok je Harry Wade, koji se nalazio u restoranu, na Twitteru napisao:

– Je**š španjolsku policiju, restoran je bio pun Spursa, interventna policija uletjela je unutra i počela udarati po nama i stolovima. Nismo nikakve probleme pravili.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.