Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nogometaš bayerna

Müller: Htjeli smo ih zgaziti

muller

Teško je bilo nekoga izdvojiti u Bayernovoj ekipi, ali titulu igrača utakmice dobio je fantastični Thomas Muller koji je zabio dva gola i za jedan asistirao

Bayern je sinoć u Lisabonu u nevjerovatnom četvrtfinalu Lige prvaka uništio Barcelonu 8:2 i nanio joj jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji.

Bavarci su poveli u 4. minuti golom Mullera, da bi samo tri minute kasnije Alaba zabio autogol i vratio Barcelonu u igru. No, Setienova ekipa je do poluvremena primila još tri gola, a nemilosrdni Bayern nije stao ni u nastavku i zabio je još četiri gola.

Njemački prvak odigrao je savršenu utakmicu. Svih 90 minuta Flickova ekipa naganjala je protivnike po terenu, tjerala ih u greške, a u svaki duel Bayernovi igrači ulazili su s 200 posto.

Teško je bilo nekoga izdvojiti u Bayernovoj ekipi, ali titulu igrača utakmice dobio je fantastični Thomas Muller koji je zabio dva gola i za jedan asistirao. Mulleru nije prvi put da je sudjelovao u ovakvoj utakmici jer je bio i dio njemačke reprezentacije koja je u polufinalu SP-a 2014. pregazila Brazil 7:1.

“Ovo je bilo puno bolje od te utakmice. Protiv Brazila nismo toliko dominirali. Bili smo dobri, ali ta utakmica kao da se dogodila sama od sebe. Protiv Barce smo bili briljantni. Željeli smo dominirati, željeli smo ih zgaziti i to smo i učinili. Jednostavno, dominirali smo”, rekao je Muller.